Portofoliu

PREMIVET SA foloseste pentru optimizarea furajelor un program complex, computerizat, adaptat la cerinţele pieţii româneşti, dezvoltat în colaborare cu partenerul societăţii, compania LOHMANN ANIMAL HEALTH, care asigură şi suportul logistic şi nutriţional al produselor.
Materiile prime folosite în procesul de fabricare sunt de primă calitate, achiziţionate direct de la furnizori interni şi internaţionali de prestigiu, dirijate prin fluxuri tehnologice specifice, procesate într-un sistem integrat, bine pus la punct, obţinându-se o calitate ireproşabilă a produsului finit.
Certificarea calităţii produselor Premivet se face în laboratorul propriu, care este autorizat pentru analize fizico-chimice. Laboratorul pentru certificarea calităţii produselor este dotat cu aparatură de înaltă fidelitate, produsă de renumita firmă suedeză FOSS TECATOR.


Utilarea fabricii s-a facut cu utilaje importate din GERMANIA, acestea fiind produse de firma AMANDUS KAHL Kahl Group, cunoscută pentru calitatea utilajelor produse, care asigură o procesare optimă a materiilor prime, rezultând un produs finit omogen.
Principiul după care PREMIVET realizează un anumit tip de produs este acela de a oferi exact concentratul proteino-vitamino-mineral, care se potriveste a fi amestecat cu materiile prime (cereale) existente la fermierul căruia tipul de produs i se adresează.
Pentru aceasta, din experienţă, PREMIVET propune produse pentru 2 mari categorii de fermieri, respectiv:
- micii fermieri sau crescători de animale, care folosesc în furajere numai cereale.
- marii crescători, care pe lângă cereale pot asigura şi alte materii prime necesare unei furajări echilibrate, în sistem intensiv.

 

PROGRAMUL DE CREŞTERE A PORCILOR

            PROGRAMUL DE CREŞTERE A PORCILOR ÎN SISTEM GOSPODĂRESC

Pentru aceasta categorie de clienţi, PREMIVET asigura produse cu rata mare de includere, între 30 şi 40 % din raţie. Aceste produse cuprind tot necesarul de ingrediente care, fiind amestecate cu cereale, să asigure un furaj de bună calitate, complet, pentru obţinerea unor bune performanţe tehnologice.
Produsele din această categorie au un nivel crescut de proteină, calciu, fosfor, sare, aminoacizi limitativi, vitamine şi minerale. Produsele sunt diferenţiate pe categorii de vârstă sau de greutate.

PROGRAMUL DE CREŞTERE A PORCILOR ÎN SISTEM INTENSIV

Produsele cuprinse în acest program sunt propuse de PREMIVET din experinţa lucrului cu mari ferme de creştere a porcilor. Normele de furajare avute în vedere sunt pentru animale cu un grad mediu de ameliorare genetică. În funcţie de rasa de animale şi de normele diferite de furajare, în colaborare cu un specialist în aceste probleme, PREMIVET poate să ofere reţete specifice fiecărui producător, reţete propuse chiar de specialistul respectiv. La alcătuirea raţiilor de nutreţuri combinate, PREMIVET a luat în calcul posibilitatea existenţei şi altor materii prime, altele decât cerealele.

 

PROGRAMUL DE CREŞTERE A PĂSĂRILOR
PROGRAMUL DE CREŞTERE A PĂSĂRILOR ÎN SISTEM GOSPODĂRESC

Produsele din aceasta categorie au fost concepute de PREMIVET pentru două faze de creştere. În general, în sistem gospodăresc după o anumită perioadă, păsările sunt ţinute şi pentru ouă. Din această cauză, la cererea acestor crescători, produsele nu mai conţin coccidiostatice, care să influenţeze dezvoltarea ovarelor, precum şi indicaţia de a micşora rata de includere a produselor, până la începerea ouatului, dupa care se va trece pe produse pentru găini ouă consum.

           

PROGRAMUL DE CREŞTERE A PĂSĂRILOR ÎN SISTEM INTENSIV

Programul PREMIVET de creştere a păsărilor în sistem intensiv cuprinde mai multe categorii de creştere şi exploatare:
- creştere şi exploatare a păsărilor de reproducţie;
- creşterea puilor de carne pentru abatorizare;
- creştere şi exploatarea găinilor pentru ouă consum.
În aceste categorii de creştere, în ultima perioadă se constată o diferenţiere netă între necesarul zilnic de nutrienţi specifici fiecărui furnizor de material genetic. Diferenţele sunt foarte mari din toate punctele de vedere, de la grupele de furajare dupa vârstă şi greutate până la normele de furajare d.p.d.v fizico-chimic. De aceea, în acest program nu vom prezenta nici un produs, făcând specificaţia că    PREMIVET poate să ofere programe pentru fiecare rasă şi categorie în parte, după consultarea prealabilă şi la indicaţiile furnizorului de material genetic.